Het aardige van hout...

Hout behoort tot de meest gebruikte en verwerkte grondstoffen die er bestaan. De toepassingen zijn oneindig en de variëteit aan boomsoorten brengt een ruim aanbod in kwaliteit en gebruiksmogelijkheden met zich mee. Elke boom heeft immers zijn eigen structuur en karakter.

Voor elk product dat M. Bakker Holding b.v. maakt -of het nu een zware pallet betreft of een displayrek voor eenmalig gebruik- bestaat een houtsoort dat het best bij dat product past. Mensen voor wie het hun vak is, weten precies welke producten zij met welk hout kunnen maken.

M. Bakker Holding b.v. uit Sassenheim is wat dit betreft een schoolvoorbeeld. Zij heeft zich toegelegd op enkele gespecialiseerde toepassingen: KISTEN en PALLETS, en dit in de breedste zin van het woord. Het bedrijf heeft zich hiermee inmiddels ruimschoots bewezen en op breed terrein een zeer gerespecteerde naam opgebouwd. Dat is trouwens niet van de laatste jaren. Want zij heeft vanaf 1914 de tijd gehad om zich tot in detail toe te leggen op kwaliteit, assortiment en levering. Gezien het zeer ruime afzetgebied kunnen we constateren dat hieraan naar grote tevredenheid is voldaan.

M. Bakker Holding b.v. behoort tot de grotere kistenfabrieken van ons land. Zij toont haar kennis, kunde en vaardigheid door de levering van talloze producten die op maat gemaakt, in elk gewenst aantal en met een korte productietijd perfect aansluiten op de wensen van de klant.

Door gericht vooruit te denken, te luisteren naar signalen uit de markt en in te spelen op de economische ontwikkelingen, maakt M. Bakker Holding b.v. zich ijzersterk als het gaat om houtverwerking. Om U nog beter van dienst te kunnen zijn!